Mit hjem

 

Velkommen til:

Lottes private dagpleje...

 

Som nu hedder:

 

Hos Lotte

 

Se siden på: www.hos-lotte.dk

Velkommen til min verden.

Her ser du ejendommen hvor jeg bor og hvor dagplejen har til huse. Stuehuset er indrettet således, at dagplejen har den ene ende af huset, med indgang, legeværelse og toilet. Dog er der fri adgang til hele underetagen og børnene bruger hele huset til at lege i.

 

Vi har et stort maskinhus som rummer værksted, bilgarage og div. landbrugsmaskiner.

 

Desuden har vi en stald med køer og en lille rundbuehal med to heste.

Mine børn er også en del af mit hjem og derfor også en del af dagplejen. De bliver sendt afsted i dagplejens åbningstid og kommer hjem inden dagplejen er lukket. Mine børn er meget glade for dagplejens børn og derfor er det kun en ekstra gevinst at de nogen dage leger med os.

Nadja 9 år. Marcus 12 år. Freja 15 år.

Vinderslev skole Kjellerup skole Silkeborg ungdomsskole

Min bil er 7 personers og kan derfor let rumme alle dagplejens børn. Jeg har autostole til alle.

Vi bruger bilen når vi skal på længere ture, hvis vejret er for dårligt til at cykle eller gå eller hvis vi skal på udflugt.

Dagplejens ladcykel er helt fantastisk. Vi bruger cyklen når vi skal i gymnastiksalen, på tur, i skoven, til vandet osv. Cyklen giver os frihed og børnene ELSKER at cykle.

 

Cyklen har monteret anhænger, da dansk lovgivning ikke tillader, at cykler må rumme mere end 5 personer. Jeg har selvfølgelig undersøgt om denne løsning er tilladt ved færdselsstyrelsen, og har skriftlig tilladelse herpå.

 

Cyklen har monteret 4 seler og hængeren har to seperate sæder med gode seler. Der kan påmonteres ekstra støtte, hvis barnet er helt lille.

 

Desuden kan hængeren koples fra cyklen og der kan monteres næsehjul så hængeren kan bruges som klapvogn. Det er super smart og giver os mulighed for at cykle ud i det blå selvom der er små børn i dagplejen..

Dagpleje værelset:

Dagplejens udenoms arealer: